Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Content Marketing en de kracht van Online Video [Infographic]

Online video is een krachtig marketing instrument. Maar dat is niet het enige. Want video zal in de toekomst steeds belangrijker worden. Eerder in 2012 meldde Social Media Examiner al dat online video het belangrijkste kanaal was waarin B2B Marketeers willen investeren. Ook is het gebruik van online video (volgens onderzoek van het Content Marketing Institute) in B2B Marketing met 12% toegenomen.

Er is een simpele verklaring voor deze ontwikkeling. De kosten voor het produceren van online video’s zijn lager dan ooit tevoren. Iedere onderneming kan goedkoop video’s ontwikkelen en publiceren op bijvoorbeeld haar eigen YouTube kanaal. Maar welke rol speelt online video eigenlijk in Content Marketing? Onderstaande Infographic maakt duidelijk wat de impact van deze ontwikkeling eigenlijk is en hoe bedrijven inspelen op de kracht van online video:

online video

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.