Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Strategie

U heeft een heldere visie op de digitale toekomst van uw onderneming. Het is tijd voor een vertaalslag met een focus op resultaat.

Uw omgeving en de omstandigheden veranderen in een ongekend hoog tempo. Vroeger voldeed een strategie die los stond van de digitale werkelijkheid. Tegenwoordig is het gebruik van internet en nieuwe media onmisbaar voor de continuïteit van uw onderneming. U wilt dus inspelen op digitale ontwikkelingen en kansen benutten.

Kansen in de digitale wereld

Het gebruik van digitale middelen biedt toegevoegde waarde op diverse gebieden. Zo kunt u meer inzicht krijgen in de voorkeuren en het gedrag van klanten. Er zijn mogelijkheden voor nieuwe, persoonlijke vormen van dienstverlening. De arbeidsproductiviteit van kenniswerkers kan met 25% toenemen. Of wat dacht u van directe interactie en zelfs samenwerking met klanten op het gebied van innovatie? En nieuwe, kosteneffectieve manieren van klantenwerving?

De aanpak van VeldMerk

Onder professionele begeleiding ontwikkelt uw eigen team een digitale strategie. Deze sluit aan op de strategische focus van uw onderneming. Daarnaast wordt rekening gehouden met de beschikbare middelen en de context van uw business. Een belangrijk onderdeel van de strategie is het definiëren van meetbare doelen en inzicht in de belangrijkste doelgroepen. Verder wordt een dashboard ingericht, zodat u inzicht krijgt in de voortgang en behaalde resultaten.

Wat levert dit op?

  • een pilot of strategisch plan
  • inzicht in kosten en opbrengsten
  • solide basis voor de interne organisatie

Meer weten? Neem contact op voor een kennismaking:

[contact-form-7 id=”22735″ title=”Standaard contactformulier”]