Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Visie en beleid

De wereld verandert snel. Allerlei digitale ontwikkelingen hebben impact op de toekomst van uw onderneming. U wilt hier beter op inspelen.

Vroeger had u genoeg aan een fax, vaste telefoon en e-mail. Uw verkopers belden met potentiële klanten. De website voldeed als visitekaartje. Uw marketing- of communicatieafdeling regelde advertenties en direct mailings. Vragen en klachten kwamen binnen op de helpdesk. U had overzicht op de markt en het contact met uw omgeving. Maar de tijden zijn snel veranderd.

Een digitale explosie

Het gebruik van internet en digitale media is geëxplodeerd. Mensen delen hun kennis en ervaring op Social Media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Iedere dag worden miljarden berichten, video’s, foto’s, presentaties en andere informatievormen gedeeld. Onze wereld wordt klein, interactief, snel en transparant.

De aanpak van VeldMerk

VeldMerk heeft een specifiek programma voor leiders ontwikkeld. Deze bestaat uit twee belangrijke stappen: het ontwikkelen van een heldere visie en beleid voor uw organisatie.

Stap 1: Visie op de digitale toekomst van uw onderneming

Een sterke visie is leidend voor het nemen van consistente beslissingen. Een visie zorgt ook voor inspiratie en onderscheidend vermogen. Uiteindelijk helpt een visie u om te overleven in tijden van dynamiek en onzekerheid. Veldmerk helpt u met het ontwikkelen van een eigen visie op de digitale toekomst van uw onderneming.

Stap 2: Beleid bepalen en uitdragen

Bestaand beleid sluit meestal niet aan op de digitale realiteit. Daarom is het belangrijk om digitaal beleid te ontwikkelen. Dit creëert duidelijkheid en schept vertrouwen dankzij kaders waarbinnen uw medewerkers en relaties kunnen handelen. Het stelt hen in staat om adequaat te reageren op onverwachte ontwikkelingen zoals negatieve berichtgeving op het internet. Daarnaast zorgt beleid ervoor dat de kloof tussen jonge en oude medewerkers wordt verkleind en de onderlinge samenwerking wordt verbeterd. In deze stap bepaalt u de speelruimte waarbinnen uw onderneming en uw omgeving mag bewegen.

Wat levert dit op?

  • Inzicht in kansen en bedreigingen
  • Richting en structuur voor uw organisatie
  • Een persoonlijk manifest om op koers te blijven

Meer weten? Neem contact op voor een kennismaking:

[contact-form-7 id=”22735″ title=”Standaard contactformulier”]