Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Dromen over LinkedIn (en het maken van een nieuwe start)

dromen over LinkedIn

Het is een bijzondere dag.

VeldMerk bestaat vier jaar!

Op zo’n dag wil je in ieder geval vooruitkijken.

Maar ook terugdenken aan het moment waarop het begon.

En dat gaat terug naar dinsdag 22 januari 2008.

De dag dat ik een uitnodiging kreeg voor LinkedIn.

Ik raakte geobsedeerd door de kansen van dit sociale netwerk.

En ik realiseerde me dat marketing nooit meer hetzelfde zou zijn.

Dat besef was zelfs zo groot – dat ik erover droomde.

Dromen over LinkedIn.

Je verzint het niet.

Maar het gebeurde wel.

En later, 1 juli 2010, was VeldMerk geboren.

Omdat die uitnodiging iets in gang heeft gezet.

Een verdieping, een visie, een stap tot ondernemen.

Het ging snel en goed, tot december 2013.

Ja, de nieuwe opzet stond in de steigers.

Onverwachts sloeg het noodlot toe.

Mijn vrouw was zwanger en werd ziek.

Het is een zeldzame vorm van kanker – hoor ik de arts zeggen.

En de zwangerschapsvergiftiging kwam er bovenop.

Toen moesten we stoppen, met 23 weken.

De operatie en begrafenis, ik zal het nooit vergeten.

Zij moest daarna weer verder met de chemotherapie.

En voor mij… stond de wereld stil.

Geen tweets, geen updates.

Geen nieuwe koers ingezet.

Nu, zeven maanden later, zij is genezen!

Ik kijk vooruit en pak de draad weer op.

Stap voor stap, dat wel.

Want herstel kost tijd.

Maar, op deze tweede dinsdag,

droom ik van een nieuwe start.

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.

Reacties

 1. Marlene Dekkers zegt:

  Jos,

  Mooie, verdrietige en krachtige woorden… Erg goed om te horen dat je de draad weer op gaat pakken. Stapje voor stapje. We hebben je gemist in het veld. Ik kijk uit naar alle kennis die je weer gaat delen met ons. Heel veel sterkte met deze nieuwe start. Het wordt in no time weer een succes, daar ben ik van overtuigd!

  Marlene

 2. Marieke Heesakkers zegt:

  Wow Jos, dat komt binnen! Recht uit je hart. Respect voor het delen van de mooie indrukwekkende woorden van jouw/jullie heftige verhaal. Ik wens je veel (veer)kracht en inspiratie toe om het pad omhoog weer vol goede moed te beklimmen. Fijn om te lezen dat je de eerste stapjes in de goede richting alweer gezet hebt. Het smaakt ongetwijfeld weer snel naar meer :-) Ik kijk uit naar de volgende stappen!

  groeten,
  Marieke

  • Bedankt Marieke, ik heb wel geaarzeld om het te delen, maar het voelt goed. Het is zo als het is, samen komen er weer uit. En elk stapje vooruit smaakt inderdaad naar meer ;) Fijne dag nog!

 3. Hans Houwerzijl zegt:

  Mooi dat jij ook zo weer vooruit kan kijken goede positieve instelling.
  Zijn mooie woorden ondanks de verdriet en pijn die erin zitten.

  Veel geluk voor de toekomst.

  Hans

 4. Hey Jos,

  Heftige dingen! Fijn dat jullie er bovenop zijn en verder kunnen.
  Ik wens jullie het beste qua werk en uiteraard belangrijkere dingen als gezondheid.

  Groet uit Canada,
  Maurits

 5. Norbert zegt:

  Mooi en goed nieuws. Ik wens jullie allebei weer veel nieuwe dromen.

 6. Beste Jos,

  mooi en moedig dat je het ook op deze manier deelt. En natuurlijk goed om te horen dat er dan goed nieuws is. Ik wens je een mooie toekomst.

  Groeten Wessel

 7. Hoi Jos,

  Sjonge, wat een heftige tijd voor jullie. Wens jullie rust, herstel en ook weer veel plezier en succes. Als ik wat voor je kan betekenen, laat het me weten! En ik zal mijn ogen en oren zeker openhouden voor zakelijke kansen voor je. Groet Hanneke