Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Leadgeneratie in B2B: bedrijven in het MKB laten kansen liggen

Net als vorig jaar heeft BuyerZone de resultaten gepresenteerd over een onderzoek naar leadgeneratie in B2B. Het zal geen verrassing voor je zijn dat slimme technologie bepaalt hoe succesvol bedrijven daarin zijn. Wat opvalt, is dat B2B bedrijven inmiddels meer gebruik maken van CRM software. Tegelijkertijd zijn er grote verschillen: oplossingen als CRM en Marketing Automation zijn  gemeengoed bij grotere bedrijven, maar niet bij de kleinere.

Dit is een gemiste kans voor het MKB. Kleinere bedrijven halen te weinig rendement uit Marketing en Sales activiteiten. En dat is echt niet nodig. Want tegenwoordig kan iedere onderneming – klein en groot – slimme software gebruiken om meer klanten aan te trekken en te groeien.

Als je meer wilt weten over dit onderzoek, bekijk dan onderstaande Infographic:

Leadgeneratie in B2B 2013

Leadgeneratie in B2B 2013 Infographic

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.