Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

LinkedIn gebruik in Nederland [Infographic]

Linkedin gebruik in NederlandHet gebruik van Linkedin biedt veel mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van leadgeneratie, relatiebeheer en verkoopondersteuning. Linkedin is de laatste jaren dan ook fors gegroeid. Maar hoe zit het met Linkedin gebruik in Nederland? En welke branches zijn op deze site het meest actief? Hoeveel tijd besteden members op Linkedin en hoe zijn de verschillende leeftijdscategorieën vertegenwoordigd? Wie zijn de Nederlandse super connectors met het grootste aantal connecties? Deze vragen worden beantwoord door onderstaande Infographic (met dank aan Kwiek Ontwerp).

Infographic over het gebruik van Linkedin in Nederland:

Linkedin gebruik in Nederland

Bron: Recruiting Round Table Nederland (Januari 2011)

Lees meer over LinkedIn:

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.

Reacties

 1. Rob van Zoelen zegt:

  Goed verhaal over LinkedIn gebruik in Nederland

 2. Grappig, toevallig had ik het er vorige week over dat ik nieuwsgierig was hoe de verhoudingen waren in Nederland.
  Duidelijk weergegeven.

 3. Ik ben blij dat ik deze infographic tegenkwam op het internet. Is er misschien alweer een bijgewerkte lijst tot aan nu?

 4. Bedankt voor jullie reacties. Zodra er weer actuele cijfers over het Linkedin gebruik in Nederland boven tafel komen, is de kans heel groot dat er op dit blog (of elders) een nieuwe Infographic gepubliceerd wordt.

 5. Elisabeth zegt:

  Ik kan het artikel niet lezen op mijn iPad. Zou ik het via email kunnen ontvangen?