Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

De ultieme checklist: Hoe krijg je meer bezoekers via Google?

meer bezoekers via Google

Meer bezoekers via Google: dat wil iedereen. Maar ja, hoe doe je dat? Eigenlijk heb je twee mogelijkheden om dit te bereiken. Optie één: je vraagt een (SEO) specialist of bureau om je website te optimaliseren, eventueel in combinatie met een Google Adwords campagne. Optie twee: je gaat zelf aan de slag om meer bezoekers via Google te krijgen. En dat laatste is makkelijker dan je zou denken.

Meer bezoekers via Google: het begint met zoekwoorden

Hoe goed je website ook is, zonder bezoekers bereik je er weinig mee. Door pagina optimalisatie verbeter je een webpagina, zodat die beter vindbaar wordt voor zoekmachines als Google en daarmee ook voor bezoekers. Het optimaliseren van je website voor de zoekmachine van Google begint met het kiezen van de juiste (combinaties van) zoekwoorden. Heb je die gevonden, dan is het zaak om ze op de juiste plekken op je website te plaatsen.

[Checklist] Meer bezoekers via Google

Voor de meeste mensen is zoekmachine optimalisatie één grote ‘black-box’. Ze hebben geen flauw hoe het werkt. Laat staan dat ze weten wat een zoekmachinebureau eigenlijk doet. Daarom heeft Positie1 een handige Infographic gemaakt om te laten zien wat zij precies doen om websites hoger in Google te krijgen. En deze Infographic is gewoon erg handig als checklist om meer bezoekers via Google te krijgen. Dus doe je voordeel ermee!

Meer bezoekers via Google [Checklist]

TIP: Klik hier om de Infographic te downloaden als PDF

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.