Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Online Quick Scan

witte tekst
Voor slimme ondernemers en marketing professionals die meer willen halen uit online marketing en niet weten welke keuzes ze moeten maken.

Heb jij het gevoel dat je méér kunt bereiken met online marketing? Of ben je vastgelopen en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je persoonlijk advies en praktisch aan de slag?

GroeiMeld je dan aan voor de Online Quick Scan. In een telefonisch gesprek van 30 minuten bespreken we jouw situatie. Je leert wat je nodig hebt om meer te bereiken met online marketing. Daarnaast bepalen we of ik je kan helpen. De Online Quick Scan wordt door mij persoonlijk uitgevoerd.

Ik reserveer elke maand maximaal 8 plaatsen voor ondernemers en marketing professionals die willen investeren in online marketing. Als je in aanmerking komt voor een gratis Online Quick Scan, neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Krijg je binnen 48 uur geen reactie? Dan is het aantal aanmeldingen waarschijnlijk te groot. Jouw aanmelding komt dan op een wachtlijst. Zodra de gelegenheid zich voordoet, neem ik contact op om een afspraak in te plannen.