Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Wat u moet weten van Pinterest als marketing tool [Infographic]

De top 5 van Social Media in B2B bestaat al jaren uit LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Blogs. Zal dat zo blijven? Kijk eens naar Pinterest. Waarom? Pinterest ontwikkelt zich tot een belangrijk platform, want het genereert veel website bezoekers. Hieronder wordt direct duidelijk wat u moet weten van Pinterest als marketing tool:

Pinterest als marketing tool

Is Pinterest de nieuwe belofte voor de zakelijke markt? Ik zou het zeker testen als u producten of diensten kunt visualiseren en over beeldmateriaal beschikt. Of een (internationale) e-commerce omgeving beheert waar veel bezoekers essentieel zijn. Maar Pinterest lijkt me niet voor iedere onderneming geschikt. Daarnaast zegt een groot aantal website bezoekers nog niets over de kwaliteit. Laat staan over conversie of leadgeneratie. Zelf houd ik dus een slag om de arm en volg ik ontwikkelingen op de voet. Totdat de eerste serieuze business cases zich aandienen.

Wat vindt u van Pinterest als marketing tool?

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.

Reacties

  1. Ik wil het ook meer gaan toepassen en zie het zeker als een kans voor bedrijven. Toevallig heb ik er vandaag ook een infographic over geplaatst :) http://www.slagtermedia.nl/de-kracht-en-toekomst-van-pinterest-infographic/