Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Top 25 Social Business Tools

Er zijn tegenwoordig veel Social Business tools waaruit we kunnen kiezen. Ze zijn verschillend qua functies en de doelen waarvoor ze geschikt zijn. Het grote aanbod maakt het lastig om een goede keuze te  maken. Daarom heeft Social Media Strategies Summit een prachtige Infographic gemaakt van de Top 25 Social Business Tools. Deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

   • Social Listening
   • Social Conversation
   • Social Marketing
   • Social Analytics
   • Social Influencer

Ook worden de sterke punten aangegeven en voor welk type organisatie deze schikt zijn:

Social Business Tools

De meeste tools waren geen onbekende voor mij. Toch zaten er een paar tussen waar ik nog nooit van had gehoord – zoals AgryleSocial, EngageSciences en Appinions.

Ik ben benieuwd wat jij van deze Social Business Tools vindt. Waarmee heb jij positieve of juist negatieve ervaringen? En welke tools vind jij écht onmisbaar – maar staan hier niet tussen? Deel het met anderen en geef je reactie hieronder!

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.

Reacties

 1. Hallo Jos, ik zie dat de recent gelanceerde IBM Social Media Analytics er ook nog niet tussen zit! Neem gerust een kijkje op http://www.socialanalytics.nl voor meer info. (Socialytics is het merk sausje wat wij eroverheen hebben geplakt).

  • josveldwijk zegt:

   Hoi Max, bedankt voor je aanvulling! Maar dat logo.. is Imtech ICT partner van IBM? Een whitelabel product?