Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Timing in Social Media Marketing [Infographic]

Onlangs kreeg ik uit de High Tech sector een vraag over de ideale frequentie van updates via Social Media kanalen. Hoe vaak moeten we video’s publiceren? Hoe vaak moeten we Twitter berichten versturen? Hoe vaak moeten we LinkedIn updates plaatsen? En hoe vaak op Facebook?

Misschien herkent u zich hierin. Maar er is een probleem met deze vraagstelling. Eigenlijk wordt gesteld: Hoe veel moeite moeten we doen om succesvol te zijn met Social Media Marketing? Daarachter schuilt het vertrekpunt van degene die updates (content) deelt. Volgens mij moet de focus meer liggen op de doelgroep. En dan wordt timing in Social Media Marketing ineens veel belangrijker dan de frequentie. Daarover gaat onderstaande infographic:

Timing in Social Media Marketing

Meer over timing in Social Media Marketing:

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.