Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

De toekomst van Mobiel Internet [Infographic]

Onderzoeken over digitale trends laten al jarenlang zien dat mobiel internet flink in opmars is. Voor sommige bedrijven heeft dat enorme consequenties. Zo maakte ING bekend dat banen worden geschrapt, omdat een grote en groeiende groep klanten gebruik maakt van de App voor mobiel internet bankieren. En het einde is nog niet in zicht. Ook bedrijven in andere branches staan voor de uitdaging om in te spelen op deze digitale ontwikkeling.

Maar hoe ziet de toekomst van mobiel internet eruit? Hoe snel gaat deze trend? Zal mobiel internet het desktop gebruik helemaal vervangen? Waarom gebruiken mensen mobiel internet eigenlijk en wat is de impact daarvan? Op dit soort vragen geeft onderstaande Infographic duidelijke antwoorden.

De toekomst van mobiel internet

toekomst van mobiel internet

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.