Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.
Trainingen voor ondernemers en professionals die hun online vaardigheden een boost willen geven.

Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als op het internet. Daarom is het belangrijk om regelmatig te investeren in je eigen online vaardigheden. Ik kan je daarbij helpen met de volgende trainingen:

Van Social Media naar Social Business

Social Media is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je online strategie. Maar hoe pak je dat aan? Welke keuzes moet je maken? Hoe bereik je de doelgroep en hoe zorg je voor interactie? Hoe motiveer je collega’s? Welke afspraken maak je met elkaar? Wat moet je nou wél meten en wat niet? Wie is waar verantwoordelijk voor? Hoe integreer je sociale media in marketing en sales? In deze training krijg je antwoorden op deze vragen.

Meer Leads met LinkedIn

LinkedIn is zonder twijfel het belangrijkste online zakelijk netwerk. Maar hoe kom je in contact met potentiële klanten? Hoe zorg je voor een aansprekend LinkedIn profiel? Hoe ga je om met uitnodigingen van onbekenden? Welke groepen moet je wel of niet gebruiken? Welke functies kun je gebruiken en waarvoor? In deze training leer je alle ins en outs.

Beginnen met Zakelijk Bloggen

Waarschijnlijk ken je de uitspraak: “Wie schrijft, die blijft”. Dat geldt ook voor bloggen. Bloggen heeft namelijk een belangrijk voordeel in vergelijking met sociale media en online adverteren: je artikelen blijven op internet staan, op een plek waar je zelf de controle op hebt. Dat maakt bloggen een duurzame vorm van online marketing.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier: