Afspraak maken? Bel Jos Veldwijk: +31 (0)6 18283865 of stuur een e-mail.

Wanneer kiest u voor een Linkedin Groep? [Poll]

Linkedin kent meer dan 50.000 Nederlandstalige Linkedin Groepen. En daar zit veel kaf tussen het koren. Zo las ik onlangs een discussie op één van de groepen die niet of slecht worden beheerd. In dit artikel staan een aantal reacties die u waarschijnlijk zult herkennen. Ik zou graag willen weten: Wanneer kiest u voor een Linkedin Groep? U kunt hieronder stemmen.

Het lijkt hier op een reclamebrievenbus met heel veel ZZP-ers als deelnemers.

Van groter belang is voor mij dat er interessante en inhoudelijke discussies zijn. In andere groepen zijn die er wel. Daar zie dan ook zeker een actievere deelneming.

Ook ik stoor mij eraan dat het een reclamepodium is geworden waardoor mijn interesse verminderd en wat het besluit het weg te klikken vereenvoudigd. Uiteraard kan het zijn dat daardoor waardevollere bijdragen hiervan ook het slachtoffer worden.

 

Over Jos Veldwijk

Jos staat bekend als pionier, blogger, consultant, trainer en spreker op het gebied van sociale media en content marketing in business-to-business. Hij begeleidt ondernemers en professionals in de zakelijke dienstverlening om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door beter gebruik te maken van internet marketing.