Over Jos Veldwijk 2

 • Hoe krijg ik meer klanten, zonder steeds bezig te zijn met acquisitie?
 • Hoe kom ik rechtstreeks in contact met aantrekkelijke klanten en opdrachtgevers?
 • Hoe kan ik mijzelf positief onderscheiden van anderen, zonder arrogant te doen?
 • Hoe gebruik ik internet marketing, zonder dat ik kostbare tijd en energie verspil?
 • Hoe zorg ik ervoor dat klanten langer klant blijven en meer diensten gebruiken?

…dan ben je hier op de JUISTE plek!

Over deze onderwerpen geef ik elke week praktische tips, tools en inspiratie.

Wil jij die ook ontvangen? Meld je dan even aan:


Hoe help ik jou aan meer bekendheid, meer klanten en meer omzet?

Ik geloof dat zelfstandig dienstverleners twee dingen nodig hebben om te groeien in het digitale tijdperk: een klantobsessie en een online strategie.

Met klantobsessie bedoel ik een gezonde, sterke drive om in te spelen op de behoefte en het gedrag van klanten die jij graag wilt. Ik heb namelijk ervaren dat als je in de huid kruipt van je ideale klant, ze bijna vanzelf naar je toekomen. Je trekt ze aan als een magneet, waardoor je acquisitie niet nodig hebt. Dit klinkt misschien wat raar, maar ik heb ontdekt dat het echt zo werkt. En ik leer je graag hoe jij dit ook kunt doen.

Daarnaast heb je een slimme online strategie nodig. In de eerste plaats om AANDACHT te krijgen, want zonder aandacht krijg je geen klanten. In de tweede plaats om jezelf de onderscheiden van de rest, zodat nieuwe klanten een VOORKEUR voor je krijgen. In de derde plaats om CONTACT te maken, zodat klanten je leren kennen en meer vertrouwen krijgen. En tenslotte om meer OMZET te krijgen, zodat je kunt genieten van een goed inkomen, zonder dat je extreem veel moet werken. Het is mijn persoonlijke missie om je hierbij te helpen.

Over Jos Veldwijk (1979)

Jos-32928Ik ben bekend geworden als pionier, blogger, adviseur, trainer en spreker op het gebied van sociale media en online marketing in business-to-business. Ik help zelfstandig ondernemers en professionals in de zakelijke markt om hun expertise te vertalen naar meer bekendheid, klanten en omzet door gebruik te maken van internet marketing. Dat doe ik via praktische producten en persoonlijke diensten die zijn gebaseerd op nieuwe marketing en oeroude inzichten uit de klantpsychologie.

Ik ben ondernemer geworden om andere professionals te leren hoe ze internet marketing gebruiken om slim in te spelen op het online gedrag en de behoefte van klanten. Omdat ik na maandenlang onderzoek overtuigd raakte van de commerciële kansen van sociale media, ben ik in 2010 begonnen als specialist in sociale media voor B2B bedrijven.

Door mijn kennis te delen via blogs en sociale media, heb ik zonder marketingbudget en zonder enige vorm van acquisitie een onafhankelijk adviesbureau opgebouwd, met aantrekkelijke opdrachtgevers zoals:

[show-logos orderby=’none’ category=’klanten’ activeurl=’inactive’ style=’hgrayscale’ interface=’grid9′ tooltip=’false’ description=’false’ limit=’0′ ]

Daarmee heb ik TWEE dingen bereikt:

 1. ik bracht mijn eigen overtuiging en adviezen in praktijk (‘practice what you preach’)
 2. ik heb ontdekt om te groeien zonder traditionele marketing- en verkoopmethodes

Nu maak ik het verschil door andere professionals te helpen. Niet IEDERE professional, maar vooral zelfstandige dienstverleners met veel expertise en passie voor hun vak. Zelfstandig professionals die actief zijn in een zakelijke markt, genieten van hun vrijheid en zich 100% inzetten voor klanten.

 • Professionals die gemotiveerd zijn om te GROEIEN, zonder vast personeel;
 • Professionals die hun KWALITEITEN inzetten om iets te veranderen of te verbeteren;
 • Professionals die genieten van hun zelfstandigheid en ONAFHANKELIJKHEID;
 • Professionals die GEVRAAGD willen worden door nieuwe klanten opdrachtgevers;
 • Professionals die financieel GEWAARDEERD willen worden om hun expertise.

Herken je dat? Dan moeten we zeker eens kennismaken ;)

Ik deel elke week tips, tools en inspiratie om meer klanten te krijgen met jouw expertise.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor gratis updates: