Social Media Marketing voor het MKB

Meer naamsbekendheid + Meer bezoekers + Meer klanten + Meer service

Doet u ook iets met Social Media? En heeft u enige idee wat u daarmee bereikt? Ik hoop het, want de meeste MKB ondernemers hebben geen idee wat ze precies moeten doen om succesvol te zijn met Social Media. Of het nou gaat om meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers of meer klanten. Ja, iedereen roept dat het belangrijk is. Maar er zijn weinig ondernemers die echte resultaten bereiken dankzij Social Media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook.

Problemen met Social Media Marketing voor het MKB

Zelf ben ik al jaren, iedere dag actief op de meest bekende Social Media. Daardoor heb ik geleerd wat echte resultaten oplevert. Maar ook welke valkuilen en drempels er zijn. Dat proces met vallen en opstaan was soms erg frustrerend:

 • er was geen contact met potentiële klantenSocial Media Marketing voor het MKB
 • het aantal website bezoekers groeide niet
 • ik wist niet hoe ik meer kon doen in minder tijd
 • mijn informatie werd niet verspreid door anderen

Inmiddels is dat anders (gelukkig wel). Maar het heeft veel tijd en energie gekost die ik liever zou overslaan. En nu merk ik dat collega-ondernemers dezelfde problemen ervaren. De kans is groot dat u één of meer zaken herkent:

 • u denkt dat het teveel tijd kost
 • u heeft geen idee wat het nou oplevert
 • u weet niet waar en hoe u moet beginnen
 • u probeert vanalles en hoopt dat het werkt
 • u krijgt geen contact met potentiële klanten
 • u weet niet welke fouten u kunt voorkomen

Laat ik hierover twee dingen zeggen: 1) dit is geen schande en 2) niemand loopt hiermee te koop. Maar bij alle nieuwe dingen moeten we uitzoeken hoe het werkt. Dat geldt ook voor Social Media. Gelukkig kan het ook anders.

Toolkit: Social Media Marketing voor het MKB

Deze exclusieve Toolkit bestaat uit 6 boeken over veelgebruikte Social Media die zeer geschikt zijn voor het MKB. Elk boek is makkelijk leesbaar en bevat waardevolle tips en aansprekende voorbeelden. U kunt er direct mee aan de slag. Maar dat is niet het belangrijkste. Want met deze Toolkit:

 • bespaart u veel tijd om uit te zoeken hoe het werkt
 • leert u om uzelf in de markt te zetten als een autoriteit
 • weet u om zonder advertenties bovenaan in Google te komen
 • leert u om potentiële klanten te overtuigen van uw aanbod
 • weet u om gratis publiciteit te krijgen in de juiste media
 • leert u om meer website bezoekers krijgt met videomarketing
 • weet u om een relatie op te bouwen met bestaande én potentiële klanten
 • leert u wat belangrijk is om het succes van Social Media Marketing te bepalen
 • leert u hoe u mensen kunt verleiden om een locatie of vestiging te bezoeken 

Kortom, met deze Toolkit heeft u alles in handen om een vliegende start te maken of meer resultaten te bereiken. Uiteraard wilt vooraf wél weten wat u krijgt. Daarom geef ik graag een inkijkje, zodat u weet wat u kunt verwachten:

E-Book #1: Bloggen t.w.v. € 24,95

Social Media Marketing voor het MKBWilt u een blog starten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dit boek helpt u op weg. Bloggen zorgt gemiddeld voor 51% méér bezoekers op uw website. Een hele krachtige marketing tool dus! Deel uw kennis en expertise op een blog en bouw een kostbare band op met uw doelgroep. Bloggen zorgt voor meer interactie met potentiële klanten dan een statische website doet. Uw eigen blog is essentieel voor een online strategie en goed voor een top positie in Google.

E-Book #2: Facebook t.w.v. € 19,95

Social Media Marketing voor het MKBFacebook is het grootste Social media platform ter wereld en heeft meer dan 7 miljoen gebruikers in Nederland. Met Facebook wordt u beter gevonden en legt u eerder contact met potentiële klanten, partners of medewerkers. De sociale bewijskracht van Facebook helpt om meer klanten te krijgen. Met Facebook heeft u een sterke marketing tool in handen! Want Facebook biedt ook interessante Apps die het mogelijk maken om producten of diensten origineel te promoten.

E-Book #3: Twitter t.w.v. €17,50

Social Media Marketing voor het MKBOndanks een beperkt aantal tekens die u kunt gebruiken, is Twitter iets anders dan een soort MSN chat voor kleine kinderen. Twitter kunt u namelijk ook gebruiken als snelle zoekmachine en om uw vindbaarheid te vergroten. Stel mensen vragen, leer van anderen en luister wat er gezegd wordt. En omdat alle media (kranten, radio, televisie – ook lokaal) Twitter gebruiken als informatiebron, leent dit zich uitstekend voor gratis publiciteit.

E-Book #4: Foursquare t.w.v. € 9,95

Social Media Marketing voor het MKBDit boek biedt krachtige manieren en slimme tips voor locale marketing. Foursquare maakt het mogelijk voor klanten om locaties en ervaringen met anderen te delen. Dat is pas reclame! Ontdek wat klanten of bezoekers doen en wat zij waarderen. Maak gebruik van de mogelijkheid om trouwe klanten extra te belonen. Het is weliswaar minder bekend, maar Foursquare biedt unieke kansen om klantgericht te werken.

E-book #5: YouTube t.w.v. € 14,95

Social Media Marketing voor het MKBYoutube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Vergroot dus uw online vindbaarheid door video’s te uploaden naar YouTube. 79% van de mensen kijkt online videoʼs, dus uw potentiële bereik is enorm. Video marketing is een krachtige tool voor zakelijk succes. En een visualisatie van uw bedrijf, product of dienst is vele malen krachtiger dan een stukje tekst. In dit boek leert u hoe u makkelijk goede video’s kunt maken – die gevonden worden door de mensen voor wie ze bedoeld zijn.

E-book #6: LinkedIn t.w.v. € 24,95

Social Media Marketing voor het MKBAls grootste zakelijke online netwerk biedt LinkedIn u veel mogelijkheden. Met dit boek leert u hoe u sneller gevonden wordt door bestaande en potentiële klanten. Maar ook hoe u contact legt en uw zakelijke netwerk vergroot en versterkt. U komt op de hoogte van relevante ontwikkelingen en weet beter ‘hoe de hazen lopen’. Bijkomend voordeel: een LinkedIn profiel scoort heel hoog in Google. Als mensen dus op uw naam zoeken, kunt u goed voor de dag komen. Dit (en nog veel meer) leert u in dit boek.

____________________________________________________________________________________________________

Elk boek is overzichtelijk en herkenbaar ingedeeld. Op die manier bent u er razendsnel doorheen en begrijpt u direct wat u kunt doen. Graag zet ik nog even uw voordelen op een rij:

Icon - Check MarkU bespaart veel tijd, omdat u direct aan de slag kunt

Icon - Check MarkU leert hoe u Social Media Marketing succesvol kunt gebruiken

Icon - Check MarkU voorkomt veelgemaakte fouten van andere ondernemers

Icon - Check MarkU leert van MKB bedrijven dankzij toegevoegde voorbeelden

Icon - Check MarkU ontvangt gratis Updates, dus u blijft goed geïnformeerd

____________________________________________________________________________________________________

 Deze 6 boeken zijn samen te koop voor € 112,25 slechts € 29,50 excl. BTW
Mail of bel Jos Veldwijk: jos@veldmerk.nl / 06 – 18283865